OK!

sämst på att uppdatera, förlåt(vem fan bryr sig igentligen)!! men men..
imorgon ska jag uppdareta lovar.. då kommer bilder.. 
kommande saker:
-varbergs-vistelsen
-resten.......!!!??

Glad valborg, eller vad man säger!?

Boy With A Coin





Känns som att jag ska uppdatera. Men har lite torka och vet inte vad jag ska skriva om. inte för att mina inlägg brukar vara så mycket text men jag har inte heller fotat så mycket. Jag kan ju berätta att jag har bestämt mig för vad jag ska tattuera och snackat med tattueraren, lite för många gånger nu p.g.a att jag är yr i bollen. Men nu är iaf det mesta spikat! 
Idag drar jag ner till varberg och stannar till på måndag. kommer tillbaka då med nytt inlägg. Ni får hålla tillgodo med denna bra låten!!

Helena och Elin


Fick besök över natten mellan söndag och måndag
Eftersom tiden var knapp så försökte jag få gjort så mycket jag bara kunde med tjejerna

Lunch.
Tack för enna mysiga dagar! välkomna åter;).....Jag menar det!!!!

Dj Glenn

sitter nu hemma hos min syster och lyssnar på en väldigt bra låt, knotty pine-dirty projectors, det är så man bara vill dansa. Och det förde mina tankar till Janna Hultin (Dj Glenn),(hon har blivit lite av min idol), lyssna på denna låten, tycker du,Janna, ska spela denna när du står bakom dj-båset och är bara jävligt cool!
Dj glenn
Snodde denna bild från tuesdays eftersom jag själv inte har någon bild på denna vackra människa

GLAD PÅSK


Jag lyxar till det med att torka mig i rumpan med påsken.

igår bestämde jag en dejt med staden. vadret var underbart. Vi bestämde först träff med min underbara syster vid mariatorget. Då fick jag en påsk present,parfym, så nu kan jag lukta gott igen:). vi gick och fikade på lagumes. sen kom annas jimmy och han tyckte att vi behövde äta, så då gjorde vi det. en bestämde jag och min dejt oss för att ta en promenad till tattoo-studion diablo på hornsgatan, glömde att det var långfredag så det var stängt. vi fortsatte promenera och eftersom jag inte är så hemma i staden blev det en lååååååång promenad. svettig som jag var bestämde jag mig för att köpa glass.(dålig ide)
Den billligaste glassen jag hittade var en osockradglass, sötad med sötningsmedel. så jag vacklar mellan att köpa en laktosfri dyr glass eller en billig glass med sötningsmedel och massa laktos i. Jag tänkte "hmm. undra vad som händer med min mage om jag köper den billiga glassen, hmm, spännande" så jag tar den billiga glassen. jag uppmanar alla med laktos känsliga magar, gör inte som jag. resten av kvällen låg jag och hade ont i magen. Men det var faktist lite roligt att testa.
Jag hade tänk prova att supa mig full på mjölkdrinkar. den bakfyllan är nog inte att leka med.

Pregnant


Harald tycker han lever ett hårt liv. Han sov mer än han var vaken under besöket hos mig i helgen.

Jag och Tor blev lite trötta på detta, så Tor kom på en lysande idé......

"Vi gör harald på smällen".



Tack för helgen killar. Jag har iallafall haft jätte roligt/trevligt/mysigt!

Sister

Detta är jag och min syster, sommaren för typ 3 årsedan,tror jag.Karin Anna Bastholm eller Anna Karin Bastholm. Aja hennes tilltals namn är iallafall Anna. Och hon är min syster, är så glad att jag hade sån tur att få henne till syster. Hon är en av det snyggaste/vackraste människorna jag vet, så när folk säger att vi är lika blir jag ju såklart glad. Nu bor vi äntligen i samma stad och det har vi inte gjort på ungefär 7 år, det är jag också glad över. Nu kan vi umgås hur mycket som helst. Tyvärr gör vi inte det, ibland finns det för lite tid. Men jag äskar att umgås med henne. Hon är den sortens människa som jag inte behöver säga så mycket till, hon vet vad jag tänker. Denna helg som är om någon missat;Påsk helgen. den ska jag tillbringa med och hos min syster, och det ska blir galet kul.
Anna-om vi inte kommer på nått kreativt att göra, kan jag klia dig på ryggen.
love you sister!

 

Joshua Radin-Brand new day


helg v16


Våren kom, så jag och Tor drog till Medborgarplatsen och åt glass ocg kaffe och bara myste i solen!

Jag och Tor käka frukost på djurgården. Galet mysigt!


Vi grilla massa mat!
Harlad kom också på besök, och var jävligt cool!

Och vi hade så trevligt man bara kan ha det!


friend like you

 

Imorgon kommer Tor och hälsar på mig, jävligt efterlängtad! Har inte träffat honom sen i julas. vi ska tävla om vem som gör den godaste linssoppan. Jag tror jag jag kommer vinna.men det kan bli lika också, bådas är dock en stark soppa. Om Harald kommer som han sagt kan han få bli den avgörande rösten....spännande

 

 

_______________________________________________________________________________________________

 

 

YouTube - Joshua Radin - Friend like you

Sandra skulle ha ringt mig tidigare i veckan men ringde inte fören nu ikväll äntligen. det visade sig att hon hade varit jätte sjuk och inte orkat tidigare. så hon får denna låten av mig. och hoppas på at hon kryar på sig..............  




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


RSS 2.0